2014. április 18., péntek

3.rész Sütemények

Üdvözletem minden Olvasómnak!
Nagyon szépen köszönöm a +1 feliratkozót, és a kommenteket! Nagyon örülök, hogy olvastok!
A mai rész szerintem egy kicsit kuszára sikeredett, de remélem érteni fogjátok. Figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy ebben a részben már lesznek +18 részek(inkább +16).
Jó olvasást! ;)
xoxo Lilly


Ui.: Egy nappal később hoztam ezt a részt, mint szeretem volna, úgyhogy legközelebb kedden hozok részt, ha minden úgy alakul ahogy tervezem. Bocsiiii…. :)



Niall Horan
8 körül Hazza, mikor már egyfolytában chatelt valakivel, egyik pillanatban hirtelen felpattant, gyorsan, de mégis halkan felosont a lépcsőn. Lépteinek zaja elárulta, hogy egészen a folyosó végéig ment, majd megállt.
Biztos voltam benne, hogy Lou szobája előtt áll. Majd egyik pillanatban gyors dobogás, és láttam ahogy átfut a nappalin a konyhába, de valami nagyon fura volt rajra. Ilyen boldognak talán még soha sem láttam. A mosolya az egekig ért.
Mindenéből sütött, hogy valamitől nagyon boldog. El se tudtam képzelni mi történhetett mit csinálhatott Louis, aminek ennyire örül Göndör.

Louis Tomlinson
3 vagy 4 órán keresztül beszélgettem az idegennel, és olyan volt mintha minden problémámat tényleg átérezné. Olyan volt, mintha évek óta ismerném, mintha ismerné a gondolataim, és teljesen megértene.
Már éjfél lehetett, mikor egyszer csak már nem válaszolt, gondoltam elaludt.
Erre a gondolatra elmosolyodtam, mert eszembe jutott, hogy Hazza elég gyakran ruhában, géppel a kezében alszik el, és mikor alszik olyan, mint egy kis göndör angyal. Már teljesen elfelejtettem, hogy valaha is haragudtam rá, és olyan vágyat éreztem, hogy elmondjam neki minden érzésemet, hogy átlopóztam a szobájába.
Égett nála az olvasólámpája, mellette ott hevert nyitottan a még világító laptopja, és ő ott feküdt ruhában, az ágya közepén. Nagyon aranyos volt, ahogy nyitott szájjal szuszogott. Gondoltam kikapcsolom a gépét, leveszem a zokniját, ugyanis utál zokniban aludni, és befekszek mellé. Ha pedig reggel megkérdezni miért vagyok ott, majd azt mondom, hogy vihar volt, és féltem. Ez eddig mindig bejött, nem is sejti, hogy igazából imádom a tomboló szelet.
Azonban ahogy végighúztam az ujjam a laptopja touchpadján egy kísértetiesen ismerős oldal ugrott fel. A beszélgetés az „Ismeretlennel”, aki most már nem is ismeretlen. Harryvel beszélgettem, úgyhogy nem is tudtam róla, és úgymond szerelmet vallottam neki!
Ez a hír teljesen sokkolt! Ezt nem szabad megtudnia véletlenül sem.
Gyorsan lefotóztam a képernyőt, hogy megmaradjon nekem emléknek, majd bezártam az oldalt, tudva, hogy az úgysem menti a beszélgetéseket. De vajon ő kiről beszélt? Vajon nekem miért nem mesélt arról a személyről, akit reménytelenül szeret?
„-Lehet, hogy te vagy az!” - ez a gondolat óriási hévvel rohant meg. Ha ez igaz lenne, valóban én lennék a világ legboldogabb embere.
„-Ne gondolj ilyenekre Tomlinson, tudod, hogy nem igazak!” - korholt le a realista énem.
Szomorúan feküdtem be a göndörke mellé, és ahogy épp magunkra húztam volna a takarót, egy kar ölelte át a derekamat, és húzott közel tulajdonosához.
Ránéztem, de szemei csukva voltak, gondoltam reflex szerűen húzott magához, amit a volt barátnőinél szokott meg. Ezektől függetlenül nagyon jól esett érintése, így boldogan aludtam el.
***
Reggel arra ébredtem, valaki simogatja az arcomat. Gondoltam Niall próbál így felébreszteni.
-Ni korán van még! Hagyj!- morogtam.
-11 óra van Hétalvó!- mondta a számomra legváratlanabb hang. Hogyhogy Harry ébresztget, ő sose szokott. Aztán eszembe jutottak a tegnap este történtek, és úgy döntöttem tettetem az alvó, mert jólesett az érintése.
-Tudom, hogy ébren vagy! Hoztam neked reggelit!- mondta, hallottam a hangkán, hogy mosolyog. Egy „Hmmmm…” nyögés közepette kinyitottam a szememet, és feltoltam magam ülésbe. Ekkor láttam meg őt. Törökülésben ült egy szál alsóban, kócos hajjal.
Nagyon beindított a látványa, próbáltam nem rá nézni, mert már így is kezdett keményedni a boxerem „rabja”.
Hogy eltereljem róla a figyelmem a tálcára néztem, és hirtelen levegőt venni is elfelejtettem. A tányéron kettő rózsaszín mázas, SZÍVECSKE alakú süti foglalt helyet. Teljesen megdöbbentem, felváltva néztem rá és a sütikre. Ekkor ő felállt az ágyról, az éjjeli szekrényéhez sétált, és kivette onnan azokat a süteményeket amiket én adtam neki tegnap, amikről azt gondoltam, hogy megette. Lerakta őket az enyéim mellé, és visszaült az ágyra közvetlen mellém.
-Boo Bear mondanom kell valamit!- mondta, nagyon örültem, hogy így hív, de annak nem, hogy mondata közben vészesen közel hajolt arcomhoz. Minden centivel egyre kevesebb volt az önuralmam, csak a száját tudtam nézni.
És ekkor megcsörrent a telefonom. Még soha életemben nem haragudtam Steve Jobs-ra, de most rettentően. Harry keserűen elmosolyodott, és elhúzódott. Csak bámulni tudtam, amitől még szélesebben mosolygott, majd a zsebem felé nyújt, amitől azonnal kapcsoltam, és felvettem Pault.
-Hello Mr. Tomlinson! - mondta derűs hanggal- Ma kellene jönnötök megbeszélni néhány tisztázatlan részletet! Remélem nem baj. Akkor 1-kor az irodámban! Bye! - döbbenten emeltem el a telefonom a fülemtől. Hazza kíváncsian figyelt.
-Paulhoz kell mennünk! Szóljunk a többieknek! - sóhajtottam.
***
Megbeszélés közben Harry elég érdekesen, és számomra pedig elég izgatóan viselkedett. Beharapott ajkakkal kacsintott rám elég gyakran, a combomat simogatta, véletlenszerűen ölelgetett. De egy idő után kezdte abbahagyni, bár nekem ez vihar előtti csendnek tűnt. Olyan délután 5 körül kissé feszült hangulatban indultam haza a One Direction vidám tagjai társaságában.
Már félúton járhattunk, és kezdtem remélni, hogy abbahagyta, mikor egy gyengéd kéz érintését éreztem a combomon felfelé haladni, és vészesen közeledni a legintimebb pontomhoz.
-Hazz nem vicces! Vezetni próbálok! - förmedtem rá, de mintha meg se hallotta volna.
„-Louis nem vagy meleg! Nem indulhatsz be a legjobb barátodra!” - szóltam ugyanakkor magamra, és a dudorodó alsómra.
Ekkor azok a bizonyos ujjak körözni kezdtek dudoromon, amitől a farmerom kezdett nagyon szűk lenni.
-Harold fejezd be! - szóltam rá ingerülten. Nem akartam bevallani magamnak, de jólesett ez a fajta érintése is.
-Lou vigyázz túlmész a házunkon! - zökkentett ki Liam hangja a gondolataimból, mire beletapostam a fékbe, és amilyen gyorsan csak tudtam merevedésemtől, kipattantam az autóból és rohanni kezdtem a ház felé.
Ahogy beértem a fürdőszobába, és magamra zártam az ajtaját, kezdett bennem tudatosodni, hogy mi történt. De mikor lepörgettem magam előtt az elmúlt húsz percben, vagyis inkább 5 órában történteket, rettentően kezdtem magam érezni.
Hogy történhettek ezek meg velem?! Miért csinálta ezt? Úristen mi történik körülöttem?!
Gondolkodás helyett inkább levetkőztem, és beálltam a zuhany alá.
„-William nem vagy meleg! Nem indulhatsz be a legjobb barátod érintéseitől! De ha egyszer szeretem?” - gondolkodtam, miközben engedtem magamra a hideg vizet.


Ekkor egy izmos kar ölelt át hátulról, és egy meztelen test nyomódott a hátamnak.

8 megjegyzés:

  1. Szegény Lou :( és kapjabe Paul! Xd miért pont akkor kellett szolni ?! Xd siess nagyon a köviveel!! *-*:D imádtam! :3<3 és sok sikert ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oksiii sietek! :D Nagyon nagyon jólesnek a szavaid! *-* Nagyon nagyon köszönömmmmmm!!!!<3 *-*

      Törlés
  2. áááááááááááááááá xd harry a kis huncutxd.....hogty baszná meg louist a zuhany allatxd! á-á-á-áxd juj xd vigyorgok mint egy i-d-i-ó-t-a!xd am ezt en izélés miatt mondom, de ebben semmi +18-as dolog nem voltxd de nem baj az:9 nem kell azt siettetnixd ááá kiváncsi vagyok milesz!xd:)*-* sies vele léééégyszi!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDDD A következő részben lehet, hogy megteszi, kérésed számomra parancs! xd
      Csak azért írtam oda, hogy utána senki ne mondhassa, hogy nem szóltam! :)
      Sietek! <3

      Törlés
  3. Szia Csajszi! ;) Nagyon-nagyon-nagyon jó lett mind a 3 rész *o* Nagyon ügyes vagy!! :*
    és Ismeretlen.hu?! ;) :DD
    Csak így tovább!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ciaaaaa!! <3 Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm az ajándékomat! Egyiket se fogom sohasem levenni!*-*
      Már most hiányzol! Borzalom! :DD

      Köszönöm! Neked is csak így tovább! <3

      Törlés
  4. JUJ...de jóóó.Siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés