2014. május 26., hétfő

10. rész Camping with One Direction

Hellobello!
Nagyon nagyon nagyon sajnálom, hogy ennyit késtem, csak nagyon besűrűsödtek az év végi dolgaim! Igérem a matek vizsga után sietek majd a részekkel, és megpróbálok jobban írni, hátha sikerül.
A plusz 2(!!!!) feliratkozót és a kommenteket nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, kimondhatatlanul sokat jelentenek nekem! ÓRIÁSI örömöt tudtok nekem szerezni szavaitokkal! Imádlak titeket!
A részről annyit, hogy szerintem ez lett „pályafutásom” legrosszabbul sikerült, legunalmasabb része! Nagyon sajnálom, a matek tételek mellett nem nagyon megy az írás! Nagyon nagyon nagyon sajnálom, remélem nem veszítem el emiatt a rész miatt az olvasóimat. Nem veszítelek el titeket!
Jó olvasást Mindenkinek! ;)

Lilly


Harry Styles
Körülbelül  1 éve
Arra ébredtem, hogy valaki az ágyamra ugrik, és teljes testsúlyával rám nehezedik.
-Ébresztő Hétalvó! Ha így folytatod napszúrást kap a hasad! - kuncogta a fülembe az a „valaki”, majd kacagva felpattant az ágyamról, és az ablakhoz ment.
Minden figyelmeztetés nélkül elrántotta függönyöket, ezzel beengedve a gyönyörű, délelőtti napfényt. Szememnek azonban túl sok volt ez a fény ilyen korán, ezért gyorsan a fejemre rántotta a takarót. Hallottam nevetését, majd éreztem, ahogy az ágyamra vetődik. Felmordultam mikor megéreztem hideg mancsait a hasamnál, bőröm égni kezdett mindenütt ahol végigsimított.
Még mindig nehezen bírtam visszafogni magam ilyen helyzetekben, hiszen olyan sérzések lobbantak fel ilyenkor bennem, amiknek alig tudok parancsolni.
Hiába van körülöttem rengeteg ember, aki mindent megadna értem, nekem csak Ő kell, de ő nem úgy néz rám, mint az egyetlenre, akit tiszta szívéből szeret,hanem mint egy barátra…
De ameddig, akár csak legjobb barátként is, de mellettem van, addig elégedettnek kell lennem. Így legalább néha megölelhetem, puszit adhatok neki, hiába nem jelentenek neki többet baráti gesztusnál.
Ekkor azonban simogatásból csikizésre váltott, ami a gyenge pontom. Nem túl férfiasan felsikoltottam, és vergődni kezdtem. Lerántotta rólam a takarót, és úgy folytatta tovább kínzásom. Gyönyörű volt, ahogy kacagott szenvedésemen, kék szemei csodálatosan csillogtak az örömtől. Bármikor el tudtam veszni gyönyörű íriszeinek tengerében… kivéve akkor mikor éppen fuldoklom a csikizésétől.
-Neeee…. Louuu… Kérlek fejezd beeee…. - kiabáltam elfúlóan. - Megfulladok… - szavaim olyan hatást keltettek, mint még soha. Ahogy ezt kimondtam megmerevedett, szeméből eltűnt minden boldogság, helyét aggodalom vette át, de lehet, hogy csak képzelődtem. Elhúzta kezeit és lesütötte szemeit.
-Bocsi, nem akartam…- ezt nem akartam elhinni. Lou, aki rendszeresen kínzott gyenge pontommal, most megijed, hogy esetleg ártott nekem. Rám emelte tekintetét, és boci szemekkel figyelt, hogy lehet ennyire aranyos?!

Louis Tomlinson
Teljesen lesokkoltam. Majdnem bántottam?! Hogy tehettem, pedig semmi rosszat nem akartam. Vártam, hogy leszid, vagy csak simán otthagy, de ehelyett még meglepőbb dolog történt. Elmosolyodott, magához húzott, és szoros ölelésbe zárt. Ettől meglódult a fantáziám.
„Kicsit elhúzódtam tőle, hogy szemébe tudjak nézni. Először a szemembe nézett, mintha engedélyt kérne, majd ajkaimat. Egyre közelebb és közelebb hajolt, míg orraink össze nem értek. Nem bírtam tovább türtőztetni magam, egyik kezemmel hajába túrtam, másikkal pedig tarkójánál fogva közelebb húztam magamhoz. Mikor ajkaink összeértek… ”
De ez csak baráti ölelés volt, így gyorsan vége is szakadt. Ahogy elhúzódott tőlem, elmosolyodott.
-Hogy gondolhattad, hogy komolyan gondolom, amit mondtam?! - felkacagott.
-'Reggelt Hazz! Még jó, hogy Louist azért küldtük fel, hogy szóljon neked, hogy hamarosan indulunk! - nyitott be kuncogva Zayn. Basszus, ezt teljesen elfelejtettem. - És erre itt ültök, mint egy ölelkező szerelmes pár. Na jó Lou emeld meg a csinos feneked, és segíts pakolni Nialléknek. Harold te meg menj, és csinálj valamit a hajaddal, mert úgy nézel ki, mint akit rendesen megdöngettek éjszaka! - röhögött, majd elhagyta a szobát.
-Egyszer megölöm Zaynt a hasonlatai miatt! - nevetett fel mellettem Hazza, amitől gödröcskéi gyönyörűen kirajzolódtam tökéletes arcán. Ilyenkor mindig elfogott a vágy, hogy megérintsem őket, végigsimítsak rajtuk.
-Na jó, megyek segítek a fiúknak! - mondtam zavaromban, mert sajnos, vagy nem sajnos én azt akartam, hogy mi valóban ölelkező szerelmes pár legyünk. Erre azonban semmi esély. Feltápászkodtam az ágyáról, és lesiettem a kertbe. Ott már állt a két terepjáró, amikkel kempingezni megyünk.

Harry Styles
Miután Lou kisietett a szobámból, már semmi nem tartott az ágyamban. Nélküle kihűlt nem csak a szobám, de a világom is, pedig csak egy lépcsőnyire volt tőlem. A szobámba megpróbáltam rendbe rakni a hajam, de ez lehetetlennek bizonyult így szárazon, ezért gyorsan hajat mostam.
Fél óra múlva már útra készen mentem le a lépcsőn. Lent a fiúk veszekedtek éppen valamin a bepakolt Jeepek mellett.
-Én biztosan nem utazok együtt Niallel. Nem szeretnék megállni fél óránként vécére, vagy enni. - panaszkodott éppen Loulou mikor odaértem.
-Emberek fejezzétek be! Mindössze 2 órát kell kibírnotok egymással! És én döntöttem. Lou, te és Harry mentek a Range Roverrel, Zayn és Nando's velem jön! - ez a beosztás mindenkinek tetszett, csak Ni hőbörgött azon, hogy Nando's-nak szólították.

Louis Tomlinson
Az út kezdete nagyon csendben telt, alig szóltunk egymáshoz. Egy óra után azonban kezdődtek a gondok, ugyanis beértünk az erdőbe, ahol már csak a táborhelyünket kellett volna megtalálnunk, de a GPS elvesztette a műholdjeleket, és hamarosan le is merült.
Liamék pedig még  nagyon le voltak maradva, mert Niall kérésére tényleg minden benzinkútnál megálltak.
-Azt hiszem van egy térkép a kesztyűtartóban. - mondta Harry a majdnem egy órás szótlanságtól. Ki is vettem és elkezdtem keresni azt a helyet ahová tartunk.
-Fordítva te kis hülye! - kacagott fel, mikor látta, hogy kétségbeesetten keresek a térképen, de nem találok semmit.
-Ááá sokkal jobb! - röhögtem saját szerencsétlenkedésemen, és vállába bokszoltam.
-Héélóóó… - nevetett, és visszaadta „ütésemet”.
Erre meggondolatlanul arcon pusziltam, nem tudtam megállni, hogy ne tegyem meg. Erre megfagyott közöttünk a levegő.
„Tomlinson, hogy lehettél akkora marha, hogy ezt tedd?! Tudhattad volna, hogy ez lesz! Vááá… ” - szörnyülködtem ostobaságomon.
Szerencsére csak néhány percig tartott a kínos hangulat, mert meghallottuk a másik jeep dudájának hangját, és nem sokkal utána mellénk gurultak, és leengedték az ablakukat, jelezvén, hogy konzultálni szeretnének velünk.
-Miért álltunk már meg megint?! - hallottam meg Zayn nyűgös hangját a hátsó ülések felől.
-A GPS-ünk használhatatlanná vát, Lou pedig… hát nem igazán ért a térképolvasáshoz. - válaszolt Hazz a kérdésre.
-Kösz szépen! - duzzogtam, mire óriási megdöbbenésemre ő is egy puszit adott arcomra, de szerencsére elmosolyodott utána, hogy ne alakuljon ki kínos hangulat újra, bár mondjuk most szerencsére nem csak ketten voltunk.

Harry Styles
„Harold miért vagy ilyen mazochista?! Most is csak egy pillanat, és a fiúk jelenléte választott el attól, hogy megcsókold, és ha megteszed, utána mér 1000%, hogy minden reményednek oda!”
-Fúújjjj… fiúk kérlek ne itt! Nem vagyok hajlandó fiúk nyáladzását nézni! - mondta Zayn, de senki nem törődött vele, kivéve Ni aki a hangok alapján leütötte.
-Oké, akkor megyünk mi elől, már nincs messze! - kiabálta túl Liam a hátsó ülésen verekedők csatazajait. Ezt egy bólintással nyugtáztuk, és újra elindultunk. Az út legnagyobb megdöbbenésünkre, már csak 10 perc volt, az egy óra helyett. De a mi kocsinkban ez teljes némaságban telt, bár néha megmozdultak Lou ajakai, mintha mondani akart volna valamit.
***
A sátorverés és tábortűz gyújtás meghaladta a One Direction képességeit. Kemény 4 óránkba telt ez a két feladat, ami normál esetben valószínűleg fél órát venne igénybe. De mi semmilyen nézőpontból nem vagyunk normálisak.
A sátrunk 7 személyes volt, hogy mindannyian elférjünk benne.
Viszont Liamen kívül még egyikünk sem sátorozott, úgy hogy nem a szülei építették a sátrat, így az egész feladat rá hárult. Louis és Zayn eltűntek a fák között, hogy faágakat gyűjtsön, miközben Nivel Liamnek próbáltunk segíteni.
Mint egy fél órával később kiderült egy faágat nem volt hajlandó felemelni, inkább csak utasításokat osztogatott. 5-en magunkra maradtunk egy erdőben, egy olyan kempingben ami úgy van kialakítva, mintha teljesen a szabadban lennénk. És nem hoztunk magunkkal egy őrt sem, mert úgy gondoltuk szükségünk van egy kis „magányra”. És mivel itt nem fenyegetett minket a rajongók veszélye, így meg is engedték.
 Este, mivel a tábortűzből csak egy égő fanyaláb lett, megettük csomagolt szendvicseinket, és beszélgettünk, és sokat röhögtünk. Nagyon jól esett kicsit kikapcsolódni, ennyi koncert és interview után.
Azonban az együtt alvás kicsit nehézkes volt, mert senki nem tudta ki mellé feküdjön, és végül Liamnek hála Lou mellé kerültem.
-Jóéjt Louis! - köszönt el Niall.
-Jóéjt Niall! - hangzott a válasz.
-Jóéjt BooBear, 'éjt Ni! - köszöntem el én is két társamtól.
-Jóéjt! - kiáltotta kórusban két bandatársam. Louis annyira annyira volt ahogy fészkelődött hálózsákjában, de ekkor még nem tudtam mire készül.
-Aludjatok jól srácok, Jóéj Hazza! - kiáltotta Zayn és Liam.
-Álmodj szépeket Boo! - suttogtam Lounak. Legszívesebben egy jóéjt puszit is adtam volna neki.
-Ohhh… neked is Hazz! - súgta vissza, és hallottam hangján, hogy mosolyog. - Jóéjt Harold Baby! - ezen a mondaton nagyon meglepődtem, ezért gondolataim kiszaladtak a számon.
-Jóéjt szerelmem! - hallottam kuncogását, és még jobban el kezdett mozgolódni. Nagyon jól esett, hogy nem váltott ki feszültséget mondatom, és Louis viccnek hitte. Nagyon jó volt ezt kimondani, még akkor is ha ez nekem sokkal többet jelentet, mint neki. Azonban ekkor átölelte derekamat, és nagyon közel húzódott hátamhoz.

Louis Tomlinson 
-Jóéjt HarHar! Ceretlek! - súgtam fülébe. Hihetetlen érzés volt hátához simulni, és ölelni. Az előző mondata szíven ütött, bár komolyan gondolta volna. Akkor, ott mindennél jobban vágytam arra, hogy megforduljon, és megcsókolhassam, de be kellett érnem ezzel az öleléssel. Nagyon örültem, hogy nem húzódott el.
-Bocsi srácok… - hallottam meg Niall hangját.
-Hmm? - annyira elmerültem gondolataimban, és ölelésében, hogy nem tudtam mi történt körülöttem.
-Oohhhhhh my god…. Nialllll… - kiáltotta Liam, de még mindig nem értettem, hogy mi történt.
-Várjatok, mi történt? - kérdezte zavartan Harry.

-NIALL MIT ETTÉL??! - ordította Zayn, és ekkor mi is megéreztünk, hogy mi történt.

8 megjegyzés:

  1. Nekem ez is tetszik!:P <3 De megértem, hogy ilyen lett, hiszen egyik tétel sem indítja be az ember fantáziáját..:DDDD (ne érts férre, nekem tetszik)
    U.I.: Engem soha nem veszítesz el!!:P<33 Ameddig van blogod én olvasom:$ :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ;) :*
      Nagyon nagyon jól esik, hogy igy gondolsz az „alkotásomra”! Nagyo nagyon nagyon köszönöm! ;) <3

      Törlés
  2. ez nagyon jó rész lett.. siess a kövivel.. ügyi vagy. :) és am ne merd abba hagyni mert esküszöm h meg talállak és meg foglak verni. :D komolyan ne hagyd abba. én mindig is olvasni fogom. ha esetleg nem komiznák az azért van mert lusta vagyok .de á fogom magam tenni mostantól.. :)) siess a köviveeeeeel :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vaaaaa... Nagyon örülök, hogy neked tetszett! *-*
      Ne bants legysziiii! :'D Nagyon nagyon köszönöm! Sietek sietek! ;)

      Törlés
  3. *-* Szerintem nincs vele semmi baj :p nem tudom miért mondod?
    Oh Niall mit tettél/ettél? :D xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem is tudom... XD
      Örülök hogy te így gondolod! ;)

      Törlés
  4. Ó, annyira édesek!:3 Niall meg..hát :))
    Nagyon tetszett, imádtam.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsenek szavak arra az érzésre, amit wgy egy ilyen komment kivalt belőle! Az eufória ehhez képest csak egy kis mosoly!
      Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül jól esik! *-* <3

      Törlés