2014. május 8., csütörtök

7.rész Kiss

Hellóka!
Rettentően sajnálom, hogy megint ennyit késtem… Nem sikerült betartanom az ígéretemet… Nagyon sajnálom! :(
Hát elérkeztünk ehhez a részhez, sose hittem volna. De nagyon örülök, hogy vannak, akik elviselik a késéseimet, és hogy nincsen az íráshoz tehetségem. És elolvasnak.
Elmondhatatlan öröm nekem, hogy elérte a blogom az 1000 oldalmegjelenítést. Nagyon nagyon nagyon köszönöm! Csodálat érzés! *-*
A részről annyit, hogy a megszokottnál sokkal rövidebb, de úgy éreztem helyesnek, hogy azon a ponton fejezzem  be. Remélem nem lesztek rám nagyon mérgesek, csak egy kicsit. ;) (A minőségéről inkább nem is beszélnék! :()
Jó olvasást hozzá Mindenkinek! :)
xoxo Lilly

Ui.: nagyon szépen köszönök minden egyes szavazatot! <3

Ne tudom lehet e itt ajánlani valakinek egy részt, de én most megteszem! EZT A RÉSZT PRETTY_GIRL-NEK (imádlak<3), Renáta Vargának, Larry Stylinsonnak, Csengee Devine-Payne-nak, Boo Rambónak, Rózsaszín Wattacukornak és Ceraleannak SZERETNÉM AJÁNLANI! Nem tudom elmondani mennyire köszönök mindent! <3


Harry Styles
A hirtelen megmozdulástól valóban felkavarodott a gyomrom, és a fejfájásom is fokozódott, de abban a pillanatban semmi nem érdekelt.
Leszámítva természetesen a hang gazdáját.
Ahogy megfordultam egy gyönyörű, tengerkék szempárral találtam szemben magam.
Abban a pillanat úgy éreztem ez a szempár az egyetlen biztos pont émelygő világomban. Bár nem csak most mindig is ez volt. Ha nem lett volna, nem éreztem volna ezt a szerelmet. Ilyet más szerintem nem is tud érezni. Ez már nem is szerelem. Ez még annál is több. Ha elveszíteném szó szerint megszakadna a szívem, nem tudna nélküle dobogni. Még így, hogy nem az enyém, így is az életet jelenti számomra. Lehet, hogy oxigén nélkül tudnék élni, de nélküle nem.
És ez nem lehetett másé, csakis egyetlen egy emberé.
-Loui…- nyögtem elhaló hangon. A tekintete tele volt aggodalommal, és féltő szeretettel. Még sosem nézett így rám, de jólesett tekintete.
-Ha felülsz be tudod venni a fájdalomcsillapítót, de ilyen testhelyzetben nehézkes lenne. - mosolygott kicsavarodott végtagjaimon.
Hát igen. Ha ittasan alszom el általában elég érdekes pozíciókban ébredek, ha szerencsém van egyedül, és nem akkor egy másik másnapos társaságában.
Lassú mozdulatokkal felnyomtam magam ülésbe.
Minden mozdulatomat aggódva figyelte.
Már sokféle pillantást kaptam Loutól, de aggódót sosem… Nem láttam még sosem ezt a tekintetét, nemhogy rám vetülni. De talán Elre így néz…
Ahogy a mozdulatoktól újra rám törő szédülés alább hagyott, megvizsgáltam a környezetem. A nyaralóm hálószobájában voltunk.
De arról, hogy hogyan kerültem ide arról fogalmam sem volt. Lassan bevillantak képek, arról, hogy Lou cipel, és, hogy valami vizes ér az arcomhoz, de semmi más. Nem igazán hagyott a fejfájás gondolkodni. Ezt megláthatta arckifejezésemen.
-Köszönöm… - fogadtam el a felém nyújtott gyógyszert. - Nem emlékszem semmire ami tegnap este történt… - itt félbehagytam a mondatot, mert féltem, hogy azzal a kérdéssel, hogy „Mi történt?” esetleg megbántanám. De csak mosolygott bizonytalanságomon, és elmondta, hogy megtalált a bárban, idehozott, és lefektetett.
Valami olyan furcsa volt beszédében, és viselkedésében egyaránt. Nem az az idétlen, vicces Louis volt, akit úgy szerettem. Feszült volt, éreztem, viszont minden porcikája valamiféle erőltetett nyugalmat sugárzott. Néhány percig csak néztünk egymás szemébe, de se ő, se én nem mondtam semmit.
-Akkor én most azt hiszem elmegyek, és lemosom magamról a tegnap estét! - mondtam bizonytalanul. Nem igazán értettem a helyzetet, és csak ez jutott eszembe, amivel kimenthetem magam a kellemetlen helyzetből. Hol van az én BooBearom?!
Egy bólintással válaszolt, de semmi mást nem tett.
Lassan elbotorkáltam a fürdőszobáig, miközben eszembe jutott, hogy lehet hogy az alkohol hatása alatt, olyat mondtam esetleg az érzéseimmel kapcsolatban, amit nem kellett volna.
Ez teljesen logikus magyarázata lenne Lou viselkedésének.
Minden férfi megdöbbenne, ha a legjobb barátja egyszer csak közölné vele, hogy szerelmes belé, és hogy a mindenét jelenti. Talán még undorodik is tőlem.
Hiszen heteró férfinak ismert, ahogy én is saját magamat egészen addig amíg meg nem ismertem Őt. Azóta minden megváltozott.
De a simogatása valahogy sehogyan nem illett ebbe a képbe.
A meleg víz azonban, ha csak percekre is, de elmosta a kétségbeesett gondolataimat. Élveztem, ahogy végigfolyt rajtam víz, és megnyugtatta testem minden porcikáját.
Elképzeltem milyen lenne, ha most belépne mögém, átölelne, miközben mocskos szavakat súgna a fülembe. Végigcsókolná a nyakamba, néhány szívásnyomot hagyva maga után. Ezekből mindenki tudná, hogy az övé vagyok.
Már csak a gondolatára is kemény gondjaim kezdtek támadni odalent. Akaratom ellenére is kinyögtem egy halk, sóvárgó „Loulou”-t.
Annyira beleéltem magam, hogy egyik pillanatban tényleg megéreztem finom ujjak érintését a gerincem mentén, majd egy derekamra fonódó, ölelő kar szorítását.
-Nem is meséltél nekem egy bizonyos nőszemélyről! Mi is a neve? Louise? - kuncogta egy csodálatos hang a fülembe.

Louis Tomlinson
Alig bírtam visszafogni magam. Sosem gondoltam, hogy esetleg ő is szerelmet érez irántam. Még csak igazán remélni sem mertem. Túl szép álom lett volna. És most Liam közli velem, hogy ő is szeret engem. Most még jobban fájt minden pillanat, amit anélkül töltök, hogy hozzáérnék. Minden porcikám az érintésére vágyott.
Viszont ő nem tudta, hogy én tudok az érzéseiről. Nem tudom, hogy fogom elmondani neki.
Miután hallottam a csobogó víz hangját, nem tudtam visszafogni magam.
Pontosan láttam magam előtt, ahogy a vízcseppek legördülnek meztelen válláról, végigfolynak izmos, nap barnította hátán, elérik tökéletes fenekét…
Nem bírtam tovább, elborult az agyam. Erre vágytam már 3 éve, és most elszalasztom a lehetőséget.
Nem érdekelt semmi más rajta kívül. Soha nem is fog.
Kirontottam szobájából, gepárdot megszégyenítő sebességgel rohantam egészen a fürdőszoba ajtajáig. Óvatosan lenyomtam a kilincset és beléptem. Szerencsére háttal állt nekem. Látványa sokkal gyönyörűbb volt, mint a képzeletemben. Halk nyögésére lettem figyelmes. Az általa kitalált becenevem hagyta el ajkait.
Nem érdekelt, hogy milyen következményi lehetnek e tettemnek, levettem boxerem, és lassan mögé léptem…

Harry Styles
Amilyen gyorsan tudtam megpördültem tengelyem körül.
-Louis… - megakartam kérdezni mit csinál itt, de ő más elfoglaltságot talált számnak. Mélyen a szemembe nézett, majd ajkaimra. Szeme elfolytott szenvedélytől csillogott, gyönyörű rózsaszín ajkai elnyíltak.
Egy pillanat alatt történt minden. Lehunyta szemét, és megszűntette az ajkaink közötti távolságot. Ahogy végre egymáshoz értünk, felrobbant körülöttem a világ. Nem maradt belőle más csak ő és én…

Louis Tomlinson
A legcsodálatosabb érzés volt, amit valaha éreztem. Pont olyan édesek voltak ajkai, mint ahogy elképzeltem. Lágyan forrtunk össze első csókunkba. Egy pillanatig tartott minden, elhúzodott tőlem, és óriási nyílt szemekkel fürkészte arcomat.
-Boo… - suttogta.
-Harold évek óta szeretlek, imádlak! Te vagy a mindenem. Mindennél többet jelentesz nekem. Szeretlek!
-Én is téged… - suttogta, és újra ajkaira tapadt. Kétségbeesetten tépte ajkaimat, mintha attól félne, hogy egyszer csak eltűnök. Hogy megnyugtassam lassan hajába vezettem ujjaimat. Ő a csípőmet markolta, és egyre akaratosabban tépte számat. Megnyalta alsó ajkamat, és bejutásért könyörgött. Olyan aranyos volt, hogy akaratlanul is felkuncogtam, megszakítva csókunkat. Zöld íriszével találtam szembe magam.
Szeme tágra nyílt, és gyönyörűen csillogott. Szólásra nyitotta száját, de „kénytelen” voltam számmal befogni azt, mivel kezemnek más elfoglaltsága akadt göndör tincsei között.
Sajnos azonban az oxigén túl nagy úr, így percek múlva szuszogva váltunk el egymástól.

-Lou … olyan gyönyörű vagy … - suttogta…

6 megjegyzés:

  1. Azt hiszem megérte várni!;)) Nekem nagyon tetszett*--* És azt most FELEJTSD EL, hogy nme tudsz írni...!!!
    Ja, és én is imádlak!!:P <33

    VálaszTörlés
  2. Ohh tee!! Itt abbahagyni?! O.o meg akarsz olni?? o.o xd :D imadtam!! *-* es telleg felejtsd el hogy nem tudsz irni! <3:D siess a kovivel!! :D szaftos reszleteket szeretnek *-*:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépennnnnn! *-* <3
      A köviben ha minden igaz lesz! ;D

      Törlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ** szerelme slettem a részbe!xd<3 olyan jól írsz!! szaftos részek..:3hm...nyammixd (Boo Rambó vagyok, csak másik profilonxd) (de ha már mondtam akkor bocsixd)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁÁÁ nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm! <3 *-* megpróbálok valami nagyon ... szaftosat írni! xd (még nem, de most már tudom xd)

      Törlés