2014. május 12., hétfő

8.rész I love you, too

Sziasztok!
Nem tudom elmondani(leírni) mennyire köszönök minden kedves szót, minden olyan olvasót aki végigolvas. Nagyon nagyon nagyon hálás vagyok nektek.
Bizonyos személyek kérésére megpróbáltam szaftosra írni, bár lesz ennél sokkal szaftosabb is még. Remélem! ;)
Nagyon sajnálom, hogy több helyen szóismétlés van, de nem találtam rá más megfelelő szót, remélem nem túlságosan zavaró. És egy kicsit rövidebb is lett mint terveztem! Sajnálom! Remélem így is élvezhető lesz! :)
Nagyon jó olvasást! :) <3

xoxo Lilly
Ui.: Gondolom észrevettétek, hogy kissé megváltozott a blog kinézete. Ez Pretty-girl kérésére történt, mert szólt, hogy néha nehéz elolvasni a szöveget a háttér miatt. Ezzel most, hogy átolvastam, én is egyetértek. Remélem így könnyebb lesz! :)



Harry Styles

… én is szeretlek. - mondtam. - Amióta csak megismertelek, szeretlek! Hálás vagyok neked mindenért, de nem ezért. Szeretlek, de nem azért mert mindig mindenben mellettem álltál. Nem is azért, mert reggel sütivel vártál az ágyban, - itt elmosolyodott. - vagy megnevettettél, mikor a legnagyobb szükségem volt rá.
Azért szeretlek, mert a részem vagy.
Mindenedet imádom, nem tudlak nem szeretni. Azért, mert első gondolatom vagy, mikor felébredek, és az utolsó mikor elaszok, sőt még az álmaim is rólad szólnak. És mert csak veled van értelme a holnapnak… - ahogy ezeket kimondtam, már csókolt is. Nyelvét átdugta a számba, ezzel vad táncba hívva az enyémet.
Hátát simogattam, miközben ő hajamba túrt, és húzogatni kezdte tincseimet. Ha tudná, hogy ez nekem milyen jó érzés?!

Louis Tomlinson

… hevesebben kezdtem venni a levegőt a kelleténél, gyorsan megszakítottam a csókunkat, mert féltem, hogy átlépem azt a határt, ahol már semmi nem tud megállítani. Azonban ő ezt nem így gondolta. Akaratosan belemarkolt a csípőmbe, olyan közel húzott magához, hogy ágyékaink összeértek. Erre egy aprót nyögtem, és engedelmesen újra megcsókoltam. Egyszer csak arra eszméltem, hogy már nem a számat csókolja, hanem áttért az állam vonalára, majd a nyakamra.
-Mit szólnál hozzá, ha ezt a szobában folytatnánk? - kérdezte kacéran.
Csak bámulni tudtam gyönyörű zöld szemébe, amin még szélesebben mosolygott, és meglepetésemre térdhajlatomnál fogva felkapott, és becipelt a hálóba. Óvatosan lerakott az ágyra, majd fölém mászott.
Lassan forrtunk össze újra, ami meglepett, az előbbi hevessége után. Kezeimet még mindig tarkóján tartottam, és most közelebb húztam velük Őt, ezzel mélyítve csókunkat, amit azonban hamarosam megszakított.
Ahogy újra áttért nyakamra, egy-egy ponton megszívta, amitől egy elfojtott nyögés hagyta el a számat. Közénk vezette egyik kezét, és lassan simogatni kezdte hasamat, amitől kissé megremegtem, majd mellkasomat. Fellöktem csípőm, minek következtében összeértek merevedéseink.
Erre az érzésre akaratlanul felnyögtem, hátrahajtottam a fejem, és becsuktam a szemem. Most ő kezdett el mozogni fölöttem, összedörzsölve ágaskodó hímtagjainkat. Újra és újra megmozdult, amit összeszorított szájjal próbáltam tűrni. Kisebb nagyobb sikerrel.
Lassan felvettem mozgásának ritmusát,mindketten mozogni kezdtünk, ő pedig felszisszent.
-Nem tudom meddig bírom így… - mondta, gyönyörű szeme csillogott, a még zuhanytól nedves bőre pedig az enyémhez tapadt.
-Én sem… - nyöszörögtem. Nem akartam így elmenni, de minden pillanattal egyre jobb lett az élvezet.
Lehajolt, és vadul szívni kezdte a nyakamat, azonban abbahagyta a mozgást.
Hiánya türelmetlenné tett, ezért akaratosan felé löktem a csípőmet.

Harry Styles

Bőröm lángolt minden érintésétől, minden porcikám követelte érintését.
Ahogy abbahagytam a mozgást, azonnal lázadt, és felemelte csípőjét, amitől mindenünk összeért.
-Valaki nagyon türelmetlen… - kuncogtam fülébe, majd megszívtam a füle mögötti érzékeny pontját. Erre morgott egyet, hirtelen lelökött magáról, és felült.
-Mi a baj? - kérdeztem aggódva. Tudtam, hogy még csak alig egy-két perce csókolóztunk először, de bennem fel sem merült, hogy ez őt zavarja. Teljesen logikus, hogy nem akarja folytatni. Már azon gondolkoztam, hogy mi lesz ezek után. Felöltözünk valószínűleg, és ….
-Semmi… csak nagyon közel vagyok… - elpirult. Így még sokkal gyönyörűbbnek láttam, bár ez enyhén szólva lehetetlen. - … és annyira alkalmatlan… szóval, hogy így … menjek el… - nézett rám boci szemekkel.
Csak ennyi volt a problémája?! Ez annyira … aranyos volt. Nem tudom, hogy hogy csinálja, hogy bármit tesz, azt tündérien teszi…
Megnyaltam a számat, már nagyon csókolhassam gyönyörű, rózsaszín ajkait, amik már kissé megdagadtak csókjaimtól.
Azonban megelőzött, és olyan szenvedélyesen tépte ajkaimat, mint még senki. Ezen egy pillanatig megdöbbentem, de utána gyorsan visszacsókoltam. 

Louis Tomlinson

Belecsókolt a fülembe, a nyakamba, szívta a bőrömet, miközben mozgott fölöttem. Azt hittem, ezt az érzést nem lehet fokozni…
Belém harapott, én pedig felnyögtem. Szörnyen perverz dolog jutottak eszembe, amikkel még nagyobb fájdalmat, és élvezetet tudna nekem okozni…
Egész teste megdermedt mikor lecsúsztattam kezemet tarkójáról, végigkarmolva a hátát, fenekébe markoltam.

Harry Styles

Nem tudtam elfojtani érintésére óriási nyögésemet. Kezemet akaratlanul is… elég diszkrét helyre vezettem.
Mozdulni sem tudtam a megdöbbenéstől amit következő mozdulata eredményezett. Kezét kezemre kulcsoltam, és lassan mozgatni kezdte. Összeszorított szemmel próbáltam visszafogni magamat. Lüktettem kezeink között, amitől kivert e víz, és remegni kezdett minden tagom.
-Nyugi…- súgta ajkaimra, majd egy apró csókot is lehelt rá.
Hátravetett fejjel, megadva magamat az élvezetnek, felnyögtem, vagyis inkább nyöszörögtem. Úgy éreztem magam, mint egy kalitkába zárt madár, azzal a különbséggel, hogy nem akartam szabadulni.
Elértem azt a határt ahonnan nincs megállás, és elvettem kezemet. Hallottam ahogy halkan felkuncog, és még gyorsít a tempón. Már nem tudtam csak sóhajtozni és nyöszörögni. Már csak pár húzás választott el a csúcstól, mikor megállt.
-Lou… - akartam tiltakozni, azonban vállamnál fogva ledöntött maga mellé, és fölém mászott.
-Nem akarom, hogy így menj el! - lihegte fülembe, majd fülem mögött megszívta az érzékeny pontom. Vergődtem csókjai alatt amikkel egyre lejjebb és lejjebb haladt testemen. Körbenyalta mellbimbóimat, majd pedig kockáimat, apró puszikat hagyva maga után.
Végighúzta nyelvét V vonalamon, és rálehelt makkom hegyére. Már csupán ettől majdnem elélveztem.
Erősen szorítottam magam mellett a lepedőt.


Ebben a pillanatban megállt bennem az ütő. Ajtócsapódást hallottunk lentről…

10 megjegyzés:

  1. Te jó ég...nagyon nagyon jó lett!!*-* és a vége..*-*:33
    Siess a kövivel! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kööösziiiii!! <3 *-* (nem kell mindig ezt mondanod ha nem gondolod teljesen komolyan:D)
      Sietek sietek! ;)

      Törlés
    2. Mindig komolyan gondolom..:P<3

      Törlés
  2. Mégcsak most találtam a blogodra, és az első blogod? Hát szerintem nagyon jól írsz.:) És ez a rész... Woahh hát nagyon ott van :D de ki a fuckom zavarja meg őket ilyenkor? xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :') <3
      Igen az első sajnos!:/
      Majd kiderül! :D

      Törlés
  3. Juuuuj állati jó!! *oooooo*
    Imádom!! Állati jól írsz! Olyan jól írod le az érzéseiket,annyira jó! c':
    Komoly??? Mi van? Ki jött? És egyáltalán miért? Muszáj megzavarni ezt a fantasztikus pillanatot?? Nemááár..!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vaaaaaaa..... *-* A kedvenc írónőm, nem ezt nem hiszem el!*-* <3
      Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönömmmm!*-* (Te beszélsz?! egy miniatűr porszem vagyok hozzád képest!*-*)
      Majd talán kiderül...;)

      Törlés
    2. Én? Mint kedvenc írónő?? Úristen, de aranyos vagy!! Jézusom, mindjárt sírok! :') Biztos hogy ezt nekem akartad írni?
      Jaj, ne mondj ilyet, állati jól írsz, imádom! c: Ne tégy különbséget köztünk! :)
      Nagyon jó a sztorid, remélem hamar hozod a kövit! :)

      Törlés
  4. Neeeee, miért itt hagytad abba, mireeeeeeert?!? 8"() Ez nem igazság! Most azonnal kövit követelek!!! És nem hozod, akkor megkereslek és addig csikizlek, amég megnem adod magad!!!!! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjjjj... csak csikit ne... az az egyetlen gyenge pontom! :D
      Mar kiraktam, csak azért hoztam ilyen későn mert a fejlécet előtte le akartam cserelni! Örülök, hogy ennyire vártad! <3

      Törlés