2014. május 18., vasárnap

9.rész Modest!

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és a feliratkozókat. Nagyon nagyon jóérzés látni, illetve olvasni a gondolataitokat a blogról. <3
Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen későn hoztam rész, főleg, hogy erre nem érte meg várni. Nem sikerült túl jól, bár csak átvezető résznek készült, nincsenek benne újabb események.
Nem igazán szeretek Liam szemszögéből írni, szerintem nem is igazán sikerült. De remélem azért ha csak egy kicsit is, de tetszeni fog.
Jó olvasást!:)
Lilly


kevesebb, mint 2 évvel korábban
Liam Payne
Megkötöttük újra a szerződést a Modest!-tel.
Aláírtuk, hogy 2016-ig együtt maradunk, és a ebben kinevezték Eleanort Lou hivatalos barátnőjének. Emellett megszabták, hogy kik írhatják a dalainkat, kik mit énekelhetnek, kikkel mutatkozhatunk, milyen helyeken, és természetesen, hogy milyen márkájú lehet a boxerünk.
Ez elsőnek természetesen örültem, hisz nagyon élvezzük, és ezek életünk legszebb évei. Bár néha vágytam arra, hogy ne ismerjenek meg az utcán, hogy családom legyen, akikhez hazamehetek esténként. De erre még úgy gondolom, hogy talán később is ráérnék.
Viszont Elnek nem.
Szeretem, hiszen Lou legjobb barátnője, de szegény lánynak most azért fizetni fognak, hogy néha megcsókolja a legjobb barátját. És még csak „NEM”-et sem mondhatott. Ez igazságtalanság volt, vele és Louval szemben is. Ha akkor abban a kávézóban nem kapja le őket az a paparazzi, akkor még mindig az az átlagon, bár nagyon jófej barátnőnk lehetne, aki amikor tudott átjött. Nagyon szerettük, még talán mindig, mert nagyon szórakoztató társaság. Néha olyan mintha az esetlen húgunk lenne, aki átesik a saját lábán, bezárja magát a wc-be, és csak 2 órás segítség után szabadul. Néha pedig a gondoskodó anya szerepét töltötte be. Általában akkor mikor Lou szobája úgy nézett ki, mntha bomba robbant volna a ruhás szekrényében.
De sajnos nagy úr a Modest!. És ezzel szerintem a többiek egyetértenek.

A megbeszélés, illetve tárgyalás után azonban az egyik manager félrehívott.
-Liam, téged tartunk a legfelelősségteljesebbnek! Meg kell beszélnem veled valamit!
Azonnal szólnod kell, ha felüti a fejét „bandán belüli szerelem”! - itt idézőjelet mutatott a levegőben ujjaival. - Mindenhol előfordul ilyen, de ha szétválasztjuk Őket akkor utána már nincsen semmilyen baj! Ez úgysem igazi szerelem, csak mivel folyton egymással vagytok összezárva, kialakul egy ilyen érzés, de ez hangsúlyozom nem szerelem! - nem is ismertem ezt az embert, de ennyi elég volt, hogy megutáljam.
A harag, és a tehetetlen düh egyre nőtt bennem.
-A rajongóitok elpártolnának tőletek, ha ilyen történne! - folytatta.
Hogy beszélhet így valaki emberek érzéseiről? A szerelem nem holmi betegség amit csak úgy ki lehet kúrálni! Nem érdekel, a karrierem, ha ez valakik szerelmébe kerül.
Ha holnap Niall úgy dönt, hogy megcsókolja Zaynt a színpadon, engem nem fog zavarni, ha eltűnnek emiatt a rajongóink. Ők már a testvéreim, és a boldogságukért bármit beáldozok, és ebben a Management sem tud megakadályozni. Egy mindenkért, mindenki egyért.
Amit Louis érez Harold iránt annál tisztább rajongás még sohasem volt a világtörténelemben. És nem fogom, hagyni, hogy ilyen „szétválasztás” történjen a One Directionben.
Csak mert ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy van hogy a nagyon nagyon nagy Ő, lehet az emberrel azonos nemű. De ha Ő a másik feled, az aki kiegészít, aki nélkül nincs holnapod, akkor nincs mit tenni.
- Szóval akkor megegyezhetünk, hogy rögtön szólsz? - zökkentett ki gondolataimból. Ennél a férfinél undorítóbb és alávalóbb embert még nem találkoztam. Minek képzeli magát?!
-Nem, természetesen nem. Ezt nem gondolhatta komolyan, seggfej! Mi egy család vagyunk, és ha bármelykőnk úgy döntene, hogy a másik nemhez fog vonzódni, teljesen elfogadnánk. És ezt a többek nevében is mondom! - mondtam, és próbáltam nyugalmat erőltetni magamra, és nem beverni ennek a féregnek miközben elsétáltam mellette.
Az ajtót teljes erőmből bevágtam magam mögött, és örömmel vettem tudomásul, hogy az ajtókeret mentén megrepedt a vakolat.
De ha ekkor tudtam volna, hogy ennyivel nem adják fel, akkor valószínűleg visszamentem volna és megfojtottam volna azt az embert.
Majdnem felrobbantam az elfojtott dühtől, miközben a kresz szabályokat figyelembe sem véve száguldottam vissza a házunkba. Azt terveztem, hogy addig püfölöm a szobában felakasztott babzsákot, amíg le nem szakad. Azonban az ajtómhoz érve Louba botlottam. A házban nem találkoztam a többiekkel, valószínűleg rajta kívül mindenki elment szórakozni. Louis arcán azonban nagyon mély elkeseredés ült, és láttam rajta, hogy pillanatok kérdése, hogy elsírja magát.

2014.03.15.
Kedves Naplóm!
Egyre gyakrabban, már lassan napi szinten jön be hozzám Louis, és általában az ágyamon sírja álomba magát. Már nem igazán tudom vigasztalni, meg se hallgat. És Harry továbbra is minden szembe jövő lányt megdönget. Ezen a héten már vagy 4-szer kellett holt részegen összeszednünk. Azonban jó hír, hogy hamarosan utazunk Norvégiába egy kicsit pihenni.
Lehet, hogy a hegy levegő majd segít Louna…

Éppen a naplóbejegyzéseimet írtam, ami általában 2 sor, és csak azért írom, hogy legyen mit majd visszaolvasgatni az unokáim társaságában, mikor Harry berontott az ajtómon.
Vagyis ez igazándiból nem túl jó kifejezés, mert nagy hévvel jött, de csak azért, mert szó szerint beesett a szobámba. Hirtelen érkezésétől annyira megdöbbentem, hogy elfelejtettem segíteni neki felállni. Lassan magától feltápászkodott, és leült a szőnyegemre.
-Liam el kell mondanom … valamit! - nyelve meg-meg akadt beszéd közben az alkoholtól. Nem tudom, hogyan jutott haza, bár az arca valamiért azt sugallta, hogy kezd kijózanodni.

Harry Styles
Bevallottam Linek minden érzésemet. Valószínűleg csak a vérembe került rengeteg whiskytől lettem elég bátor ehhez, de most, hogy volt valaki akinek elmondhattam, kicsit megkönnyebbültem. Bár így is rettentően nehéz minden nap elviselni Boo közelségét, anélkül, hogy magaménak tudhatnám.
Nem tudtam nem ajkait nézni mikor beszélt, és mindig megtorpantam a fürdőszoba előtt, mikor tudtam, hogy ő van bent.
 Kínzás volt, bár egyben nagyon jó érzés mikor viccből ölelgetett, vagy puszilgatott. Kezdtem tényleg teljesen úgy érezni, hogy nélküle nincsen holnap. Hogy nem tudok olyan jövőt elképzelni, amiben nincsen gyönyörű, sugárzó mosolya, és tengerkék szemei.
Már az első találkozáskor tudtam , hogy ő az igazi. Minden más érdektelennek tűnt rajta kívül.
Nem érdekelte bármekkora marhaságot csináltam, csak nevetett rajtam, és csinált valami még nagyobbat, hogy ne legyen olyan feltűnő az én tettem. Egyszer kiborítottam a reggelimet, ami történetesen müzli volt, és Liam már éppen le akarta üvölteni a fejemet mikor Lou közbelépett. Fogta az egész müzlis dobozt, és teljes tartalmát „véletlenül” a földre borította, és elkezdett nevetni. El se tudom képzelni, hogy lehet valaki ennyire aranyos.

Liam Payne
Olyan erős érzésekről számolt be, amelyek már majdnem Louisét is meghaladták. El sem tudtam képzelni, hogy milyen érzés lehet ennyire szeretni valakit.
Nem tudom mit kellene tennem, hiszen, mind a ketten megkértek, hogy nem mondjam el senkinek, amit nekem elmondtak. És hát ott van a Modest! fenyegetése is.
Féltem, hogy mindent elrontanék, és tönkretennék egy ilyen csodát, mint az ő szerelmük.

Nem tudott érdekelni, hogy mind a ketten férfiak, csak csodálni tudtam őket. Ennél szorosabb kötelék, mint ami közöttük húzódik, fogadni mernék, hogy nem létezik. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jóóóó!!!<33 :* Ismételten valami remekművet kreáltál!:*
    A fejlécről ne is beszéljükn..*o* Az is nagyon jó lett!!
    Siess a kövivel! Főleg mivel érdekel, ki zavarta meg őket..még az előzőben:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszziiiiiii! <3 Nagyon cuki vagy csajsziiiii!!! :*
      Arra még várnod kell! :P

      Törlés
  2. Nagyon jó *-* Liam szemszögei is :D A fejléc pedig nagyon aranyos :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönööömmm! :')
      Nagyon örülök, hogy neked tetszett, mert nekem nagyon nem! <3
      :* :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett! :))
    Imádom! Olyan jó!! Jajj, nem akarom, hogy a Modest! (szokásához híven) bekavarjon nekik!! Neeeemmm!!!! :c
    Nagyon várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujjjjjj a kedvenc irónőm! *-*
      Nagyon nagyon örülök, hogy tetszik, nagyon sokat jelent nekem! <3
      (elkészítettem a könyved borítóját, viszont nemtudom bloggeren keresztül elküldeni... Tudnál nekem egy email cimet adni? :*)

      Törlés
  4. Nagyon-nagyon tetszik!:)
    Kíváncsian várom a kövit!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik! Ezeknél a szavaknál semmi nem esik jobban! *-* <3
      Hozom amint megálmodtam a következő részt! :')

      Törlés